27.10.2017

Melike Hatun Camii Külliyesi dualarla ibadete açıldı…

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın himayeleri ile 4 yıl önce yapımına başlanan, 7 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, sadece namaz kılma alanı değil Hanımlara ve Çocuklara yönelik sosyal donatıları olan Melike Hatun Camii Külliyesi'nin açılışı 27 Ekim Cuma günü dualarla yapıldı.

Cuma namazı öncesinde Kur'an-ı Kerim okunduğu açılış töreninde Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, Kur’an ı Kerim tilavet ederek konuşmasının ardından Melike Hatun Camii Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirerek “Ankara’mıza hayırlı olmasını diliyorum Allah yar yardımcımız olsun inşallah Rabbim ülkemizi ezansız camilerimizi cemaatsiz bırakmasın” dedi.

Melike Hatun Camii Külliyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Meclis Başkanı İsmail KAHRAMAN, Başbakan Binali YILDIRIM, Bakanlar, Diyanet İşleri Başkanı Ali ERBAŞ, Başkanlık Yöneticileri, İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU ve on binlerce vatandaşın katıldığı törenle ibadete açılarak cuma namazıyla cemaatle buluştu.