19.10.2017

İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU Mamak Müftülüğü’ nün Personel Toplantısına Katıldı

Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, 19 Ekim Perşembe günü Mamak İlçe Müftülüğü aylık mutat personel toplantısına katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıya İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, İlçe Kaymakamı Ziya POLAT, İlçe Müftüsü Ramazan ILIKKAN ve Din görevlileri katıldı.

İlçe Kaymakamı Ziya POLAT ve İlçe Müftüsü Ramazan ILIKKAN’ın selamlama konuşmalarının ardından kürsüye gelen İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU; “Din Hizmetlerinde verimliliğin artırılması konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini hatırlatarak, özellikle 4-6 Yaş Kur’an Kurslarının ve Cami derslerinin önemine değindi”.

“Din görevlileri olarak toplumda önder konumunda olduğumuzu, sorumluluk taşıdığımızı, peygamberimizin varisi olduğumuzu unutmayalım”

“Aynı zamanda bütün görevliler olarak kendi yaşayışımızla da örnek olmalıyız” diyen İl Müftümüz şöyle konuştu; “Bulunduğumuz görev mahallinde kaç nüfusumuz var, kaç yaşlımız var, kaç tane yatalak hastamız var, kaç öğrencimiz var, kaç yetimimiz var bunları bilmeliyiz ve gerekli tedbirleri almalıyız”.

Sözlerinin sonunda tüm personelimizin görevlerinde Allah rızasını arayarak, ihsan şuuruyla hizmet etmelerini isteyen İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU; tüm personelimize görevlerinde başarılar dileyerek konuşmasını bitirdi.