23.10.2017

Ankara İl Müftülüğümüzün KYK Manevi Rehberlerine Seminer…

Ankara Müftülüğümüz ve KYK Ankara İl Müdürlüğü’nün organizesiyle 23 Ekim Pazartesi günü TDV Konferans salonunda Manevi Rehberlere seminer düzenlendi.

Kocatepe Cami İmam-Hatibi Mehmet ATICI’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, KYK Ankara İl Müdürü Ferhat TÜRKOĞLU kısa bir teşekkür konuşması yaparak katkılarından dolayı başta il Müftümüz ve İlçe müftülerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmacıların yaptığı sunumların ardından kürsüye gelen Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, “İl Müftülüğü olarak merkez ve ilçelerde il Müftülüğü himayesinde ve diğer kurumlarla beraber yürütülen Camiler Haftası etkinlikleri, Kur’an-ı Kerim ve Siyer dersleri, Din ve Değerler eğitimi, Farkındalık eğitimleri, İlahiyat atölyeleri ve Kutlu Doğum haftası etkinlikleri gibi gençlere dönük hizmetleri hatırlatarak, Ankara İl Müftülüğü olarak gençlere dönük yapılacak her güzel girişime destek vereceklerini” ifade etti.

Seminere, Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, KYK Ankara İl Müdürü Ferhat TÜRKOĞLU, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, Daire amirleri ve Manevi Rehberler katıldı.

Program,  KYK Ankara İl Müdürü TÜRKOĞLU’nun İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU’na çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.