07.07.2017

İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU “Iğdır Ulu Camii” Açılışına katıldı.

Ankara Müftümüz SÖNMEZOĞLU çeşitli ziyaretler için gittiği eski görev yeri olan Iğdır’da Ulu Camii açılışına katılarak daha sonra din görevlileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Iğdır Ulu Camii, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ ve Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU’nun katıldığı törenle ibadete açılarak cuma namazıyla cemaatle buluştu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından Caminin açılış kurdelesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, Iğdır Valisi Enver ÜNLÜ, Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, Iğdır Müftüsü Cüneyt KULAZ ve protokol tarafından kesilerek ibadete açıldı.

Iğdır Ulu Camii açılış töreninden sonra Başkan GÖRMEZ ve İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU, bölgede görev yapan din görevlileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.