21.07.2017

Ankara Kurban Hizmetleri Komisyonu Toplandı

Ankara Kurban Hizmetleri Komisyon ve Koordinasyon toplantısı 20 Temmuz 2017 Perşembe günü İl Müftülüğümüzün toplantı salonunda Vali Yrd. Recep ERKILIÇ başkanlığında, İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurban Bayramında ibadet maksadıyla kurban kesmek isteyen vatandaşlarımızın dini hükümlere, sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun bir şekilde kurbanlarını kesebilmeleri, herhangi bir sıkıntı yaşanmaması ve olası problemlerin asgari seviyeye indirilmesi amacıyla alınacak tedbirler Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından alındı.

Kurban Hizmetleri Komisyonu 1 Eylül 2017 tarihinde idrak edilecek olan Kurban Bayramında yapılacak hizmetlere yönelik  konuları görüşüp karara bağlamıştır.

Toplantıya;

Vali Yrd. Recep ERKILIÇ

İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU

İl Müftü Yrd. Mehmet Emin ÇETİN