15.06.2017

Ankara Müftülüğü Personeli Aile İftarında Buluştu

Ankara Müftülüğü 15.06.2017 tarihinde, Yenimahalle TZOB Otel’de İl Müftülüğü personeline iftar verildi.

Bünyamin ARAÇ’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan İftar programına; Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU,  İl Müftü Yardımcılarımız, Yenimahalle İlçe Müftüsü Sinan KAZANCI Şube Müdürlerimiz, Daire personeli, eşleri ve çocukları katıldı.

Program sonunda iftara katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU; “misafirlerin eşleri ve çocuklar ile katılımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek,  verilen iftar yemeğinin personelimizin birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla gerçekleştirildiğini, bundan sonra personel ile zaman zaman değişik faaliyetlerde tekrar bir araya gelmeyi arzuladıklarını ifade etti.”

İftar Programı, Din Hizmetleri Şube Müd. Abdullah BOZKURT’un yaptığı dua ile sona erdi.