14.06.2017

"2017 Yılı Yaz Kur'an Kursları" Açılış Programı Ankara’da Coşkuyla Kutlandı…

Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleşen "2017 Yılı Yaz Kur'an Kursları" açılış programına katıldı.

Öğrencilerin çeşitli gösterileriyle renk kattığı açılış programına, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, Diyanet İşleri Başkan Yrd. Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, Daire Başkanları, Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, İl Müftü Yrd. Münip ŞALLIOĞLU, İl Müftü Yrd. Ayten KOÇ ve İlçe Müftüleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Organizesini İl Müftülüğümüzün yaptığı ve Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle İlçelerimizden öğrencilerimizin katıldığı gösteriler düzenlendi.

Program sonunda sahneyi dolduran çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.