12.06.2017

Şehidimiz Uzman Çavuş Sefa TİFTİK, Beypazarı İlçemizde Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Şırnak’ta operasyonda şehit düşen, Şehit Sefa TİFTİK’in cenaze namazını Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU kıldırdı.

Beypazarı Fatih Camii’nde ikindi namazı öncesinde Kur'an ı Kerim ve Vaaz programı icra edildi. İkindi namazına müteakiben şehit Sefa TİFTİK için düzenlenen cenaze törenine katılan SÖNMEZOĞLU, cenaze namazını kıldırdıktan sonra, “Şehidimize Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar ihsan eylesin. Cenabı Allah cennetin rızıkları ile onu rızıklandırıyor, Cenabı Allah ayeti kerimede bunu açıkça ifade ediyor; Allah yolunda ölenlere sakın ölü demeyin, onlar diridirler Allah (cc) tarafından rızıklandırılmaktadırlar…” diye konuştu.

Şehit Uzman Çavuş Sefa TİFTİK için düzenlenen Cenaze törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ, Ankara Valisi Ercan TOPACA, Milletvekilleri ve on binlerce vatandaş katıldı.