02.06.2017

'36. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı' Kocatepe Camii'nin Avlusunda Açıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın katkılarıyla,  Ankara Kocatepe Camii avlusunda kitapseverleri ağırlayacak olan “36. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı” açıldı.

Açılışa Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, Kültür ve Turizm Bakan Yrd. Hüseyin YAYMAN, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem KELEŞ, Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Yüksel SALMAN, Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daire amirleri ve çalışanlarının yanı sıra çok sayıda davetli ve kitap dostu katıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gelenekselleştirilen, yüzlerce yayınevinin katıldığı ve kitapseverler tarafından yoğun ilgi gören Kitap ve Kültür Fuarı, Ankara’da 2-21 Haziran’a  kadar açık kalacak.