25.05.2016

Din Görevlilerine Olağanüstü Hallerde Manevi Destek Eğitimi…

Ankara Müftülüğü, Ankara İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Kızılay il müdürlüğü ile ortaklaşa “Din Görevlilerinin Olağanüstü Hallerde Manevi Destek Becerilerinin Geliştirilmesi” konulu alan eğitimi programı düzenlendi. 15 - Mart-5 Mayıs 2016 tarihleri arasında verilen seminer ile bütün ilçelerdeki tüm din görevlileri ve müftülük personeline “Afet Bilinci Eğitimi” verildi.

Gerçekleştirilen eğitim sonrası 24 Mayıs 2016 Salı günü Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu’nda sertifika töreni gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer AKBAŞ Ankara’nın Afetselliği konulu sunumu gerçekleştirdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim ÇELENK ve Ankara İl Müftüsü Mefail HIZLI’nın kısa konuşmalarının ardından eğitimlere katılan eğitmenlere İl Müftülüğü tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.