15.08.2018

Yurtdışında İnşa Edilen Camilerle İlgili Toplantı…

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yurtdışında inşa edilen camilerle ilgili Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonunda, İl Müftü Vekili Ali GÜLDEN başkanlığında, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler ve Şeflerin katılımı ile toplantı düzenlendi.

ABD'den Haiti'ye, Filistin'den Gana'ya, İngiltere'den Kırgızistan'a kadar birçok bölgedeki cami ihtiyacını gidermek,  inşası devam eden camilere yardım etmek için başlatılan kampanyalara ilişkin bilgi paylaşımı yapılarak, mahallinde başta olmak üzere yapılacak işlemler ve alınacak tedbirler görüşüldü.

Toplantıda ayrıca; Vekâletle Kurban Kampanyası, Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması ve 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası için planlanan programlar değerlendirildi.