07.08.2018

“Yazımda Kardeşlik Var” Projesi Değerlendirme Toplantısı

Ankara İl Müftü Vekili Ali GÜLDEN başkanlığında, İl Müftü Yardımcıları Adem KARADENİZ, Fazlı MUTLU ve projede görev alan Ankara Müftülüğü Personelinin katılımı ile  “Yazımda Kardeşlik Var” projesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ankara Müftülüğümüzün Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Ali GÜLDEN; Başkanlığımızın planlayıp önderlik ettiği, Diyanet Vakfı ve Ankara Müftülüğünün alt yapı desteği verdiği söz konusu projenin toplumsal kaynaşma, huzur ve kardeşliğe büyük katkılar sunduğunu ifade ederek görev alanlara ayrı ayrı teşekkür etti. Daha sonra projede görev alan personelin tek tek görüş, düşünce ve değerlendirmeleri dinlenip rapora dönüştürüldü. Çok verimli geçen toplantının bundan sonra planlanacak benzer etkinliklere ışık tutacağında mutabık kılındı.

Projeye Doğu ve Güneydoğu’dan gelen terör mağduru 260 civarında yaşları 12-15 arasında değişen kız ve erkek öğrenci katılmıştı.