25.05.2018

İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU, Ankara Valiliğimizin düzenlemiş olduğu Bölge ve İl Müdürleri İftar Programına katıldı.

İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, Ankara Valimiz Ercan TOPACA’nın ev sahipliğinde düzenlenen Ankara Bölge ve İl Müdürleri ile bir araya geldiği iftar programına katıldı.

24 Mayıs Perşembe günü, Gölbaşı Vilayetler Evi’nde gerçekleştirilen iftar programına, Ankara Valimiz Ercan TOPACA’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Kemal KARADAĞ, Ankara İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet ARTAR, İl Emniyet Müdürü Servet YILMAZ, İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, Bölge ve İl Müdürleri katıldı.

Bünyamin ARAÇ'ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU’nun yaptığı duanın ardından konuşma yapan Ankara Valimiz Ercan TOPACA;  iftar programına katılanlara teşekkür ederek Ramazan-ı şerifin ülkemiz için, İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi.