21.05.2018

Ankara Müftülüğü Personeli, TDV Ankara Şubesinin Yenimahalle TZOB Otel’de düzenlediği Aile iftarı yemeğinde bir araya geldi.

Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan İftar programına; Ankara Vali Yrd. Recep ERKILIÇ, Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU,  İl Müftü Yardımcılarımız, Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başkanı Ayten KOÇ,  İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, daire personeli, eşleri ve çocukları katıldı.

Program sonunda iftara katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU; “misafirlerin eşleri ve çocuklar ile katılımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek,  verilen iftar yemeğinin personelimizin birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla gerçekleştirildiğini, bundan sonra personel ile zaman zaman değişik faaliyetlerde tekrar bir araya gelmeyi arzuladıklarını ifade etti.”

İftar Programı yapılan dua ile sona erdi.