18.11.2017

İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU Pursaklar'da Mehmet Atıf Kur’an Kursu açılışı ve Hz. Hatice Kur’an Kursu Temel Atma Merasimi Dualarla...

Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU çeşitli ziyaretler için gittiği Pursaklar İlçemizde “OKU-YORUM” projesindeki öğrencileri ziyaret ederek, Mehmet Atıf Camii Kur'an Kursu ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu açılış programı ile Hz. Hatice Merkez Kız Kur'an Kursu temel atma merasimine katıldı.

Açılış ve temel atma merasimine, İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, İl Müftü Yrd. Mustafa TEKİN, Mv. Hasan Hüseyin CEYLAN, İlçe Kaymakamı İhsan KARA, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk ÇETİN, Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU, “ Artık Kur’an Kurslarının yapımında, tamamlanmasında emeği, katkısı olan valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız var. Allah hepsinden razı olsun. “Cenabı Allah bütün hayırseverlerimizden de razı olsun dedi.

Mehmet Atıf Kız Kur’an Kursu açılışı ve Hz. Hatice Kız Kur’an Kursu temel atma merasimi İl Müftü Yrd. Mustafa TEKİN’in yaptığı dualar eşliğinde yapıldı.