15.11.2017

Kasım Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı Akyurt’ta Yapıldı

Aylık mutat İlçe Müftüleri toplantısı Akyurt ilçe Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde, İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, İl Müftü Yardımcılarımız, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin AYANTAŞ ve İlçe Müftülerin katılımıyla 14 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU’nun başkanlığında gerçekleştirilen Kasım ayı İlçe Müftüleri toplantısı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Büyük Anadolu Hotel’de yapılan toplantıda, genel gündem maddelerinin yanı sıra, “2018 Yılı Eylem Planı” istişare edildi.

Toplantının ardından, İl Müftümüz ve beraberindekiler ibadete yeni açılan ilçenin en büyük camii olma özelliği taşıyan “Seyyid Burhaneddin Camii’ni” ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette Akyurt Belediye Başkanı Gültekin AYANTAŞ, İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU’na duvar saati hediye ederken, İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU Burhaneddin Camii’ne yaptığı katlılardan dolayı Belediye Başkanı AYANTAŞ’a teşekkür ederek Kitap hediye etti.