14.07.2017

“15 Temmuz Şehitleri ve Bütün Şehitlerimiz” için Beştepe Millet Camii Mevlid Programı…

15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilmeye çalışılan hain kalkışma girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimiz ve bütün şehitlerimizin ruhuna bugün Beştepe Millet Camii’nde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Ankara İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, Başkan Yardımcıları, Genel Müdürler, Daire Başkanları, Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Beştepe Millet Camisinde okunan Mevlid-i Şerif’in ardından, 81 ilde okunan 100 bin Hatm-i Şeriflerin duası, Ankara il Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU tarafından yapılarak 15 Temmuz şehitleri ve bu vatan için canlarını feda eden bütün şehitlerimizin ruhlarına hediye edildi.