29.05.2017

ADRB Altındağ Kadın Eğitim Merkezlerinde ve Gençlik Merkezlerinde Aile Konulu seminerler

Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2016-2017 yılı döneminde, Kadın Eğitim Merkezlerinde ve Gençlik Merkezlerinde Aile Konulu seminerler verilmiştir. Gerçekleştirilen bu seminerlere Ankara İl Müftülüğü’nden eğitmen olarak Uzman Vaiz  Zehra TUNCEL, Uzman Vaiz Aynur YAŞAR, Uzman vaiz Sema YİĞİT, Uzman vaiz Fatma KARAMAN, Vaiz  Ulviye ÇAKIR, Uzman Vaiz Betül Altun ERİNCİK, Uzman vaiz Ayşe Akkoç  katılmıştır.

Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sene sonunda bir kokteyl düzenleyerek semineri veren tüm eğitmenleriyle birlikte Ankara İl Müftülüğümüz vaizlerine de teşekkür belgesi sunmuştur.