24.04.2017

İl Müftümüz Sn. Mehmet SÖNMEZOĞLU'ndan Kutlu Doğum Haftası Münasebeti İle Esnafa ve Vatandaşlara Kitap ve Gül Dağıtımı

Ankara İl Müftüsü Sn. Mehmet SÖNMEZOĞLU beraberinde Çankaya Müftüsü Hamdi GEVHER Cankaya Bahçelievler 7. Caddede 2017 yılı kutlu doğum haftasi münasebeti ile gül ve kitap dağıtımı gerçekleştirdi., Y.Bahcelievler Muhtari Süleyman Kalyoncu, Sim Pastaneleri Sahibi Nusret Ruşitler , Eser Ticaret Sahibi ve Bahcelievler Merkez Camii Dernek Yonetim Kurulu Üyesi Osman Bülbül , Ankara müftülüğü Din Hizmetleri Müdürü Abdullah Bozkurt, TDV İl şube yöneticisi Arif Gülbek, Ankara Müftülüğü Personeli Bünyamin Araç Bahcelievler Merkez Camii Imam Hatibi Hasan Çalişkan , Bahcelievler Merkez Camii Muezzin Kayyimi Mehmet Özkan Diyanet İsleri Başkanliğı Baskılı Hatemul Enbiya Hz. Muhammed ve Hayati , Hz. Muhammed ve Evrensel Mesaji adli kitap ve gül dağıtımı yaparak Kutlu Doğum Haftasini Kutladilar ve hayirli isler dilediler. Caddedeki vatandaşlar programi memnuniyetle karşıladılar.