07.09.2018

Ankara Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü AŞTİ’ye Rehberlik Hizmeti Standı

Ankara İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, Ankara Şehirler Arası Terminali’nde üniversite kazanıp, okullarına kayıt yaptırmak için gelen öğrencilere rehberlik hizmeti sunmak üzere bir stant açtı.

İl Müftülüğümüz, gençlik koordinatörleri ve manevi rehberleri, üniversite öğrencilerine, okul ve yurt konusunda yardımcı olmak için görevlendirme yaptı.

4 Gün boyunca görevlendirilen manevi rehberler ve gençlik koordinatörleri, öğrencilere, Ankara’da bulunan üniversitelere ulaşım, konaklama, yurt adresleri ve gençlere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Ankara Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığımız olarak “Yeni bir şehre geldin, Bu şehirde yalnız değilsin” sloganı ile her zaman gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlere yönelik bu çalışmalar artarak devam edecek.