08.02.2018

Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU beraberinde İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ziyaret sırasında Başkan Tuna’ya taleplerini ileten Sönmezoğlu, “Başkanımız başarılı hizmetlerinizin devamını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Büyükşehir bünyesinde hizmet veren BELMEK, Aile Yaşam Merkezleri ve Hanım Lokalleri’nde müftülük olarak ortak eğitim çalışmaları yapıyoruz. Çok başarılı sonuçlar alıyoruz” dedi. Başkan Tuna da, müftülerin taleplerini tek tek not alarak çözümlenmesi için elinden geleni yapacağını, özellikle belediye bünyesindeki merkezlerde müftüler tarafından verilen eğitimlerin yaygınlaştırılması konusundaki çalışmaları hızlandıracağını söyledi.