11.11.2017

Restorasyonu tamamlanan “Şeyh İzzettin Mescidi” dualarla ibadete açıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK ve Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU’nun katılımıyla Altındağ İlçemizde restore edilen “Şeyh İzzettin Mescidinin” açılış töreni dualarla gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılışa, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK, Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, Ankara Milletvekili Murat ALPARSLAN Altındağ Kaymakamı Erol KARAÖMEROĞLU, Altındağ Müftüsü Enver TÜRKMEN, hayırseverler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mescidin açılışında kısa bir konuşma yaparak hayırlı olmasını diyen Bakan Osman Aşkın BAK’ın ardından konuşan Ankara Müftümüz SÖNMEZOĞLU, “Cenabı Allah bütün hayırseverlerimize hususiyle bu camiyi hayata geçiren ibadete açan imar eden ve tabi ki restore ettiren Ahmet ERDOĞAN Bey’in hayrını kabul eylesin” Allah razı olsun dedi.

Konuşmaların ardından İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU’nun yaptığı dua ile Şeyh İzzettin Mescidi yeniden hizmete açıldı.