10.11.2017

Ankara İl Müftülüğümüzün Çocuk Evleri Manevi Rehberlerine Seminer...

Ankara İl Müftülüğümüz ve Ankara Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nün organizesiyle 9 Kasım Perşembe günü TDV Konferans salonunda Ankara Çocuk Evlerindeki çocuklarımıza Dini Değerler Eğitimi için görevlendirilen Din Görevlilerine Rehberlik yapılması için tanışma, kaynaşma, verimliliği artırma semineri düzenlendi.

Ankara İl Müftülüğümüzün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, ÇEKOM Müdürü Osman DOĞAN, İl Müftü Yrd. Ayten KOÇ, ÇEKOM Ankara Müdür Yrd. Mehtap ARIĞ, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörleri ve Çocuk Evlerinde görevli din gönüllüleri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, ÇEKOM Müdürü Osman DOĞAN’ın soruları cevaplandırmasının ardından, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Zehra TUNCEL ve ÇEKOM Müdür Yrd. Mehtap ARIĞ’ın Çocuk Evlerindeki Dini Değerler Eğitimi çalışmaları hakkında din görevlilerimizi bilgilendirmeleri ve diğer sunumların yapılması ile tamamlandı.