23.08.2017

İşitme Engellilere Yönelik Umre Ödüllü Bilgi Yarışması Düzenlendi

Ankara İl Müftülüğümüz ve İlçe Müftülüklerimizin koordinesiyle, işitme engellilerin dini bilgilerini geliştirmek, Kur’an-ı Kerim okumalarını teşvik etmek, inanç esasları ve Siyer-i Nebi konularında bilgilerini artırmak amacıyla “İşitme Engellilere Yönelik Umre Ödüllü Dini Bilgiler Yarışması” 23 Ağustos 2017 Çarşamba günü İl Müftülüğümüzün toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İşitme engellilere yönelik düzenlenen mülakat;  İl Müftü Yrd. Mustafa TEKİN’in başkanlığında, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müd. Abdullah BOZKURT, İl Engelli Koordinatörü Suat ALTUNKUŞ, Başkanlık Engelli Koordinatörü Mahmut KÜÇÜK ve Çankaya Engelli Koordinatörü Emine AYDINBİLGE ’den oluşan komisyon huzurunda yapıldı.

Yapılan mülakatta ise; Çankaya Müftülüğü Gülistan İşitme Engelliler Kur’an Kursundan “Büşra ORMAN”, Sincan Müftülüğü Hüda Kur’an Kursundan “Fatma KARAKÖSE” ve Altındağ Müftülüğü Hacı Bayram Camii'nden “Korkmaz MERTOĞLU” isimli yarışmacılar Umre hakkı kazandı.

Umre ödülünü kazanan yarışmacılara İl Müftü Yrd. Mustafa TEKİN hediyelerini takdim etti.