09.08.2017

Ağustos Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı Çamlıdere’de Yapıldı

Aylık mutat İlçe Müftüleri toplantısı Çamlıdere ilçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde, İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katılımıyla 8 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU’nun başkanlığında gerçekleştirilen Ağustos ayı İlçe Müftüleri toplantısına, Ankara Eski İl Müftüsü Emekli Başkanlık Müşaviri M. Hakkı ÖZER’de katıldı.

Kur’an ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, genel gündem maddelerinin yanı sıra, Yaz Kur’an Kurslarının değerlendirmesi, Hac ve Umre hizmetleri ile yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Kurban hizmetleri komisyon kararları ele alındı.

Toplantının ardından Çamlıdere İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an Kursları ziyaret edildi.

Ziyaret esnasında Kızılcahamam’dan gelen Akyüzler Yaz Kur’an Kursu öğrencileriyle karşılaşan İl Müftümüz, öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çekildiler.