01.08.2017

2017 Yılı Yaz Kur'an Kursları “Cami - Çocuk Buluşması” Etkinliği

Ankara İl Müftülüğü ve İlçe Müftülüklerimizin organize ettiği 2017 Yılı Yaz Kur'an Kursları Cami - Çocuk Buluşması etkinliği, 1 Ağustos Salı günü Kocatepe Camii’nde gerçekleştirildi.

Kur’an ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir öğrenci tarafından vaaz verildi, ardından yine bir öğrencimiz hutbe okudu.

Program; İlahi grubu, bilgi yarışması, beyin fırtınası ile devam etti.

Ankara’mızın çeşitli ilçelerinden yaklaşık 1200 Yaz Kur’an kursu öğrencisinin buluştuğu etkinliğe katılan ve öğrencilere kısa bir konuşma yapan İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Programa katılan aileler çocuklarının aldıkları eğitimler sonrasında dini konularda ne derece bilgi sahibi olduklarını gururlanarak takip etti. Program boyunca çocukların hem eğlendiği hem de kendilerine verilen görevleri büyük bir sorumluluk ve başarı içerisinde icra ettikleri gözlemlendi.

Etkinlik sonunda TDV Ankara şubesinin katkılarıyla öğrencilere dondurma ikram edilerek çeşitli hediyeler verildi. Program bir öğrencimizin yaptığı duanın ardından hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.