24.11.2016

PURSAKLAR DA HAFIZLIK MERASİMİ YAPILDI

Pursaklar İlçesindeki hafızlık Kur’an Kurslarında Hafızlık eğitimini tamamlayarak belge almaya hak kazanan 25 genç hafız için Pursaklar Merkez Camiinde merasim yapıldı. Yapılan merasime Diyanet ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğünden daire başkanları, Ankara İl Müftü Vekili Ali Gülden, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Müftüleri, din görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda Müftü Vekili Ali GÜLDEN Kur’an-ı Kerim in okunup öğrenilmesi ve hafızlık eğitimi hakkında bir konuşma yaptı. Konuşmasında bu eğitimlerin Hz Peygamberin ümmetine bıraktığı en önemli miras olduğuna vurgu yaparak, katkı veren herkese teşekkür etti. Programın sonunda protokol tarafından öğrencilere hafızlık belgeleri verildi.