05.09.2016

Şehit Jandarma Üsteğmen Harun PARLAK son yolculuğuna uğurlandı.

Van’ın Çaldıran İlçesi Tendürek Kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucunda şehit düşen Jandarma Üsteğmen Harun PARLAK için Ankara Kocatepe Camii'nde tören düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ, Milli Savunma Bakanı Fikri IŞIK, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül SAYAN KAYA, MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ, CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, Genelkurmay Başkanı Hulusi AKAR ile Kuvvet Komutanları, Ankara Valisi Mehmet KILIÇLAR ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazını Ankara İl Müftü Vekili Ali GÜLDEN kıldırdı. Kılınan namazın ardından Şehit Jandarma Üsteğmen Harun PARLAK ve tüm şehitlerimiz için dua edildi. Şehidimiz kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Askeri Şehitliğine defnedildi.